Stöd Sveriges minsta blogg

Igår tittade jag på B&T show, det är ju ett rätt dåligt program, men jag kollar eftersom att jag följt T (Tyra) sedan hennes blogg var pyttig. Hon var med i ett program på kanal 5 som hette Peking Express och det tittade jag på (jag var nog den enda som tittade – för de sista avsnitten flyttade de till kanal 9…).

Anyway, de berättade igår att folk inte förstår hur mycket tid deras bloggar verkligen tar och att människor inte heller kan förstå att bloggandet är deras yrke.

VAAAA??? Alltså, hur lång tid kan det ta för typ Blondinbella att skriva sitt dagliga ”Idag har jag frukostmöte med blablabla och sedan…” (+ obligatorisk fejk-smile bild)??

VAAA??? Tio minuter max, eller?

Jag tycker inte att de ska skämmas för att de har hittat ett jävligt lätt sätt att tjäna pengar utan att behöva lägga ner så mycket tid – det är ju smart!?!? De som säger ”skaffa ett riktigt jobb” till dem har ju kanske inte riktigt förstått att dessa tjejer tjänar mer än en normal månadslön på att skriva sin blogg. Varför ska de då inte utnyttja det? Ska de börja jobba på MCD bara ”för att”?

Jag är i dagsläget Sveriges minsta blogg. Igår var det sex unika besökare som läste. Och ingen kommenterade. Det måste ni ju göra! Ni kan ju vara anonyma? Skriva ”Grodan Boll” som namn?

Haha… Detta får mig att tänka på när jag läste engelska på universitetet skulle vi på första lektionen skriva diagnostiskt prov. ”Ni kan skriva vilket namn ni vill, Kalle Anka eller vad som helst – ni är anonyma” sa vår lärare Shiela på förmiddagen. På eftermiddagen hade vi dock en annan lärare… som bad oss komma fram och hämta våra diagnostiska prov när han ropade upp namnet på pappret. Jag sjönk djupare och djupare ner i stolen… det var tydligen bara jag och en till som tagit henne på orden -ALLA andra hade skrivit sina namn eller typ ett riktigt smeknamn som ”Cissi”. Men det var bara att gå fram när han ropade upp mig….. ”Princess Leia”….

Anyway, jag lovar att inte skriva ”och Tobbe Trollkarl med ip 123.456.789 med abonnemang skrivet på en ”Lena Svensson”…”. Jag vet inte ens hur sånt där fungerar. Så skriv nåt nu, även om det bara är typ ”hej” 🙂 Ni måste stödja Sveriges minsta blogg!!

Annonser
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: