Få ett prylpaket från coolstuff!

MISSA INTE DETTA! På Coolstuffs blogg kan man just nu få ett coolt paket med stuff (ja, coolstuff) om man bloggar om dem!

 • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
 • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid – inte bara nu)
 • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

 • Tipsa och länka till valfri tagg OCH det blogginlägg som handlar om tävlingen (det jag länkar till högst upp) från din blogg/hemsida (dvs 2 länkar)!
 • Skicka ett mejl till kundtjanst@coolstuff.se med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss!

Jag älskar prylarna Coolstuff har i taggen ”Ordning och reda”. Voodoo-knivstället och tandpetarstället är verkligen något jag vill ha… jag behöver bara håret av en viss person först………… hahaha… näää jag bara skoja 😀 Men ärligt talat. Hur snyggt är det inte?

Annonser
  • GrodanBoll
  • 31 maj, 2010

  Tycker du kan blanda mellan tecknat och verkligt! 🙂 Lite serier ibland, de var kul 🙂 Men du brukar ha så fina foton så du får inte sluta med dem. Sen saknar jag vardagsoutfitbilder 😉

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: